فعالیت اولین قاضی زن در شوراهای حل اختلاف سیستانوبلوچستان
سایت حقوقی دادآور
رئیس شورای حل اختلاف استان سیستان و بلوچستان از فعالیت اولین قاضی زن در شوراهای حل اختلاف استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: برای اولین بار در استان یک قاضی زن امورات مربوط به مردم را رسیدگی می کند.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدرضا طاهری اظهار کرد: در سال گذشته ۸ هزار و ۷۳۷ فقره پرونده وارد شوراهای حل اختلاف استان شد که بیش از ۷ هزار پرونده با صلح و سازش مختومه و ۲۱.۵۹ درصد آمار را به خود اختصاص میدهد.
وی گفت: ارتقای شان و جایگاه های شوراهای حل اختلاف همواره در دستور کار است و برنامه ریزی هایی برای رسیدن به این اهداف انجام شده است.
رئیس شورای حل اختلاف سیستان و بلوچستان اضافه کرد: هم اکنون شعب شوراهای حل اختلاف زاهدان به سیستم مکانیزه ثبت پرونده های قضایی متصل و امورات به صورت الکترونیکی انجام می شود.
طاهری همچنین بیان کرد: استفاده از این امکانات مکانیزه قابلیت به روز بودن و ثبت اطلاعات قضایی هر پرونده برای تشکیل یک بانک اطلاعاتی دقیق را به وجود خواهد آورد و با توجه به هوشمند بودن روند محاسبه تا حد زیادی از خطاهای انسانی جلوگیری می شود.
وی با اشاره به راهاندازی سیستم سمپ (سیستم مدیریت پرونده قضایی) در شوراهای حل اختلاف گفت: در سال گذشته نرم افزار سیستم مدیریت پرونده های قضایی و نرم افزار اتوماسیون اداری در مجمع شوراهای حل اختلاف راه اندازی شد که اقدامی بسیار مهم در پیشبرد امورات قضایی به شمار می رود.
طاهری در ادامه از فعال بودن ۱۶۸ شعبه شورای حل اختلاف در استان خبر داد و گفت: تعداد شعب شوراهای حل اختلاف در سال ۹۲، ۱۴۶ شعبه بود که در سال ۹۳ به ۱۶۸ شعبه افزایش یافته است.
رئیس شورای حل اختلاف سیستان و بلوچستان در ادامه بیان کرد: در سال ۹۳ تمام متقاضیان مشمول بیمه شوراهای حل اختلاف بیمه شده اند و رسیدگی به بیمه اعضای شوراهای حل اختلاف در دستور کار سال جاری است.