ورود کاربران

اطلاعات

آشنایی با خدمات موسسه حقوقی

حق ستان دادآور

تماس با وکیل :          66519169

پیامک :         30004650196448

رزومه مدیر موسسه

رزومه مدیر موسسه حقوقی حق ستان دادآور

دانلود نرم افزار رایگان دادآور

دانلود نرم افزار رایگان دادآور

پرینت

آخرین آمار و اطلاعات پیرامون جرایم الکترونیکی از زبان رییس پلیس فتا

در . ارسال به اخبار حقوقی داخلی

برداشت غیر قانونی از حساب‌های بانکی بیشترین جرم در فضای مجازی را به خود اختصاص داده است و ۴۸ درصد جرائم مربوط به برداشت از کارت‌های افراد از طریق اینترنت است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار هادیان فر رئیس پلیس فتای کشور در حاشیه نشست فرماندهان و معاونین پلیس فتای کشور در جمع خبرنگاران گفت: ۱۵ ماه از عمر پلیس فتا می‌گذرد و ما در این ۱۵ ماه شاهد رشد تصاعدی جرائم بودیم.

او ادامه داد: در سال ۸۹ این ماموریت را در اختیار آگاهی گذاشتیم و در آن سال هزار و ۳۵ فقره جرم و ۳۲۰ فقره کشف داشته‌ایم که در سال ۹۰ به بیش از ۲هزار فقره پرنده افزایش یافته است.

وی ادامه داد: در مجموع در این ۱۵ ماه ۵ هزار و ۳۲۴ فقره وقوع جرم ارتقا یافته است و ما به ۶۰ درصد کشف دست پیدا کرده‌ایم.

هادیان ادامه داد: ما مشکلی در ارتباط با تخصص پرسنل و کارکنان فتا نداریم اما مشکلی که وجود دارد افزایش وقوع جرم است و موانعی که وجود دارد اگر برطرف شود کشفیات ما بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: برداشت غیر قانونی از حساب‌های بانکی بیشترین جرم در فضای مجازی را به خود اختصاص داده است و ۴۸ درصد جرائم مربوط به برداشت از کارت‌های افراد از طریق اینترنت است.

وی افزود: این موضوع در دستور کار قرار دارد تا با آن مقابله شود.

هادیان فر با اشاره به جرائم مربوط به شبکه‌های اجتماعی گفت: ما منع قانونی برای فعالیت در شبکه اجتماعی نداریم اما با مجرمین قطعا برخورد می‌شود.

وی افزود: سایر جرائم مربوط به جرائم فرهنگی و تلاش برخی در فضای مجازی آسیب زدن و تغییر باورهای دینی مردم که با این شبکه‌های شبکه‌ها برخورد خواهد شد.

وی افزود: توزیع داروهای غیر مجاز در شبکه‌های اجتماعی یکی دیگر از جرائمی است که رخ می‌دهد و برخی افراد برای سودجویی دست به چنین اقداماتی می‌زنند و متاسفانه داروهایی که مجوزی برای فروش ندارند را از طریق فضای مجازی به فروش می‌رسانند.

وی در ادامه گفت: ما در تمامی استان‌ها تجهیزات لازم را برای مقابله را اقدامات غیر مجاز در فضای مجازی را داریم و در سال ۹۰ کل استان‌ها از این امکانات بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به بررسی پرونده‌های اخیر توسط پلیس فتا گفت: آخرین پرونده‌ای که بررسی شد پرونده شرکت نفت بود که پلیس فتا ip حمله کننده به سایت شرکت نفت را شناسایی کند و ازطریق ip تحت پیگرد قرار گرفت و تا این لحظه علی رغم پیگیری‌های انجام شده دستگاه‌های امنیتی سکوت کردند و البته امیدواریم این حمله که از طریق آمریکایی‌ها صورت گرفته است و عوامل داخلی در آن نقش داشته‌اند در این طرح دستگیر شوند.

وی افزود: یکی از جرائم دیگر سرقت اطلاعات افراد از طریق کافینت‌ها بوده است و مردم وقتی به کافینت‌ها مراجعه می‌کنند اطلاعات آن‌ها از طریق برخی نرم افزارهایی که بر روی کامپیوتر‌ها در کافینت‌ها نصب شده‌اند به سرقت می‌روند.

وی اضافه کرد: بیش از ۲ هزار نفر یوزر و پسوردهای آن‌ها توسط همین نرم افزار‌ها شناسایی شده است و ما به مردم توصیه می‌کنیم که به کافینت‌ها خیلی اعتماد نکنند.

وی گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا مشکلات خود را در ارتباط با فضای مجازی مطرح کنند و پلیس قطعا این مسائل و مشکلات را بررسی خواهد کرد.

سردار هادیان فر با اشاره به ویروس mahdi که اخیرا شناسایی شده است گفت: تاکنون تنها شرکت کاستر اسکی این ویروس را شناسایی کرده است و براساس گزارش این شرکت تنها ۳۰۰ تا ۴۰۰ مورد شناسایی این ویروس را گزارش داده‌اند و این عدد قابل توجهی نیست.

وی افزود: احتمالا این ویروس توسط آمریکا یا اسرائیل تولید و منتشر شده است و الحمدالله گزارشی از آسیب‌های آن نداریم.

وی در پایان گفت: کارکرد این ویروس شبیه به ویروس slame است و آنتی ویروس‌ها کمتر موفق به شناسایی این ویروس می‌شود و احتمالا منشا آن نوع برنامه نویسی‌هایی است که در آن از زبان فارسی نیز استفاده می‌شود.

ارسال به شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط