آرای منتخب

چند نظریه مشورتی در زمینه افزایش مهریه پس از عقد نکاح

شماره نظریه۴۱۴/۷
تاریخ نظریه۱۳۸۷/۰۲/۰۲
نظریه
۱- افزایش مهریه پس از وقوع عقد عنوان مهریه را ندارد و در واقع تقبل دین توسط زوج محسوب میشود. ۲- دعوی ناشی از مهریه قابل طرح در دادگاه عمومی می باشد و در صورتیکه در دادگاه خانواده هم طرح شود قابل رسیدگی است.
⚖️⚖️⚖️

شماره نظریه۴۹۲۳/۷
تاریخ نظریه۱۳۸۹/۰۸/۱۷
نظریه
افزایش مهریه پس از وقوع عقد عنوان مهریه را ندارد و مشمول مقررات مهریه مندرج در قانون مدنی نمی­باشد و در حقیقت تقبل دین توسط زوج محسوب می­گردد کاهش مهریه و یا بذل آن نیز با حضور و توافق زوجه بلا مانع می­باشد.
⚖️⚖️⚖️
شماره نظریه۲۹۲/۷
تاریخ نظریه۱۳۹۰/۰۱/۲۴
نظریه
افزایش مهریه زوجه به استناد سند رسمی عنوان مهریه را پیدا نمی کند، این افزایش در غالب دین وتعهدی است که لازم الوفاءمی باشد. بنابراین زوجه می تواند درصورت عدم پرداخت آن از طرف زوج اقامه دعوی نماید واین دعوی قابل استماع است.
⚖️⚖️⚖️
شماره نظریه۲۲۴۷/۷
تاریخ نظریه۱۳۹۰/۰۴/۰۶
نظریه
افزایش مهریه پس از وقوع عقد عنوان مهریه را ندارد و فقط تقبل دین توسط زوج محسوب می­شود.
⚖️⚖️⚖️
شماره نظریه۷۶۵/۹۲/۷
تاریخ نظریه۱۳۹۲/۰۴/۲۵
نظریه
افزایش مهریه زوجه پس از عقد نکاح طی سند اقرارنامه یا هر سند رسمی دیگر عنوان مهریه را نداشته و این افزایش می تواند دین و تعهدی بر ذمه زوج باشد که لازم الوفاءبوده و بر همین اساس زوجه می تواند در صورت عدم پرداخت آن از طرف زوج اقامه دعوی نموده و این دعوی قابل استماع می باشد و عدم امضاء زوجه ذیل سند مذکور تاثیری در تعهد زوج ندارد.

مدیریت

سایت حقوقی دادآور به ارگان یا نهاد دولتی وابستگی ندارد. این سایت به همت مؤسسه حقوقی حق ستان دادآور از سال 1390 شروع به فعالیت کرده است.  سایت حقوقی دادآور، رسالت بحث و بررسی در خصوص مسائل علمی رشته حقوق و نشر اخبار این رشته را به عهده دارد . 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا