اخبار حقوقی داخلی

وزیر دادگستری: ما لایحه جامع وکالت را با دو فوریت یا یک فوریت دوباره به مجلس می‌فرستیم

وزیر دادگستری به اهمیت بحث وکالت اشاره کرد و گفت: اگر سلامت حقوقی می‌خواهیم باید به کارکرد وکلا و قضات نگاه کنیم. اساس حکمرانی خوب، عدالت است. کارگزاران نظام حقوقی وکلا و قضات هستند.

او با تاکید بر استقلال وکلا همچون استقلال قضات اظهار کرد: دستگاه وکالت باید استقلال داشته باشد. در منشور حقوق شهروندی آمده که حق برخورداری از دادخواهی عادلانه از حقوق شهروندان است و از بدو تا ختم دادرسی وکیل انتخاب کنند و اگر توانایی انتخاب وکیل ندارند برای آنها وکیل گرفته شود و از استقلال حرفه‌ای وکلا حمایت خواهد شد.

پورمحمدی به تکلیف قانون برنامه پنجم برای تهیه لایحه جامع وکالت اشاره کرد و گفت: لایحه در کمیسیون‌ها دولت و مجلس بسیار بررسی شد و قوه قضاییه هم نقدهایی به آن داشت. کانون وکلا هم ملاحظاتی داشت و ارایه شد. این ملاحظات با نیم نگاهی به حقوق ملت بررسی شد و تدوین شد .

او با اشاره به برخی انتقادات درباره بالا بودن حق‌‌الوکاله وکلا اظهار کرد: در لایحه وکالت به توسعه فرهنگ وکالت توجه کردیم. مردم خسارات سنگینی می‌بینند زیرا که مشاوران حقوقی ندارند و برخی از فساد در ادارات بدلیل نا آگاهی مردم به مسایل حقوقی است.

وزیر دادگستری با بیان اینکه جامعه وکلا مباحث صنفی خود را فقط در نظر نداشته باشد، گفت: ما لایحه جامع وکالت را با دو فوریت یا یک فوریت دوباره به مجلس می‌فرستیم. دولت وقت ندارد براین موضوع دوباره دوسال بررسی کند. لایحه باید دوباره در کمیسیون بررسی می‌شد و نباید کلیاتش رد می‌شد. این فرصت سوزی است چراکه حقوق عامه به مشکل برمی‌خورد و دولت به استقلال وکلا اعتقاد دارد.

مدیریت

سایت حقوقی دادآور به ارگان یا نهاد دولتی وابستگی ندارد. این سایت به همت مؤسسه حقوقی حق ستان دادآور از سال 1390 شروع به فعالیت کرده است.  سایت حقوقی دادآور، رسالت بحث و بررسی در خصوص مسائل علمی رشته حقوق و نشر اخبار این رشته را به عهده دارد . 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا