راه اندازی سامانه الکترونیکی خدمات قضایی
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین ‘حمید شهریاری’ در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: هدف از راه اندازی این سامانه این است که خدمات قضایی را به مردم در جایی که هستند برسانیم، نه در جایی که ما حضور داریم.
وی افزود: در فاز نخست این سامانه، ۱۴ خدمت الکترونیکی به صورت آزمایشی در مجتمع قضایی عدالت تهران و سه دفتر حقوقی دیگر به مردم خدمات ارایه خواهند داد.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه مرحله آزمایشی این طرح سه ماه طول خواهید کشید، تصریح کرد در این سه ماه اشکالات احتمالی بررسی و با رفع آنان، در هفته قوه قضاییه این طرح به صورت کامل و یکپارچه در تهران اجرا خواهد شد.
شهریاری در پاسخ به این سووال که هزینه این خدمات چه میزان است، گفت: با توجه به اینکه هزینه ارایه این خدمات در قوه قضاییه هنوز مشخص نیست، تعرفه های این خدمات هم نامشخص بوده که پس از مشخص شدن هزینه ها، تعرفه این خدمات از سوی رییس قوه قضاییه اعلام می شود.
این مقام مسوول در پاسخ به سووال دیگری که گفته شد، آیا امنیت فضای مجازی این گونه خدمات را تضمین می کنید یا خیر؟، تاکید کرد: متاسفانه در بعد امنیت فضای مجازی در کشور سرمایه گذاری لازم نشده است. البته ما سطحی از امنیت را برای این کار در نظر گرفته ایم.
شهریاری همچنین از راه اندازی مرکز مشاوره تلفنی قوه قضاییه خبر داد و گفت این مرکز با همکاری ۳۰ نفر از حقوقدانان برجسته راه اندازی شده است و هم اکنون خدمات آن رایگان است.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، افزود: شهرستانی ها می توانند با شماره ۰۹۶۹۹ و تهرانی ها نیز می توانند با شماره ۱۲۹ با این مرکز تماس بگیرند و مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنند.