ورود کاربران

اطلاعات

آشنایی با خدمات موسسه حقوقی

حق ستان دادآور

تماس با وکیل :          66519169

پیامک :         30004650196448

رزومه مدیر موسسه

رزومه مدیر موسسه حقوقی حق ستان دادآور

دانلود نرم افزار رایگان دادآور

دانلود نرم افزار رایگان دادآور

پرینت

تبعیض‌های ناروا در کمیسیون ماده 100 باید رفع شود

در . ارسال به اخبار حقوقی داخلی

سایت حقوقی دادآور

رییس هیات تخصصی عمران، شهرسازی و اسناد دیوان عدالت اداری کشور با انتقاد از اشکالات کمیسیون ماده 100، گفت: در این کمیسیون تبعیض ناروا زیاد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان، حجت‌الاسلام جواد جباری امروز در همایش«ساخت و سازهای غیرمجاز شهری، چالش‌ها و راهکارها» که در تالار نور مشهد برگزار شد، با بیان اینکه متاسفانه آراء کمیسیون ماده 100 شفاف نیست و تنها به صورت کلی بیان می‌شود، اظهار کرد: در بسیاری از آراء شاهد تبعیض‌های بسیاری از سوی اعضای کمیسیون ماده 100 هستیم که مجبوریم نسبت به رای عدم قلع بنا اقدام کنیم.

 

وی با بیان این که مشکلات بسیاری در کمیسیون ماده 100 وجود دارد، ادامه داد: باید مسئولان امر نسبت به رفع این نواقص و مشکلاتی که به تبع آن ایجاد می‌شود تصمیمات لازم را بگیرند؛ در قانون شهرداری‌ها مصوب سال 1334 نگاه یکپارچه‌ای در امر مدیریت شهرها وجود داشت با این حال چند سال بعد از آن و با گسترش یافتن وزارتخانه‌ها این موضوع به حاشیه رانده شد و بعد از انقلاب نیز به دلیل برخی از مشکلات شهرداری‌ها ضعیف مانده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه اگر چند ارگان برای مدیریت شهری تصمیم بگیرند به مشکل برمی‌خورد، تصریح کرد: همچنین از طرف دیگر، نداشتن درآمدی پایدار از سوی شهرداری‌ها، ادامه فعالیت‌های شهرها و کلان‌شهرها را با مشکلات زیادی مواجه ساخته است.

 

جباری با بیان اینکه نمی‌شود شهر را بدون درآمد به شهرداری و شورای اسلامی شهر سپرد، ادامه داد: در حال حاضر از شهرداری‌ها کارهای زیادی می‌خواهیم و با این وجود دست آن‌ها را از لحاظ اعتباری بسته‌ایم.

 

وی خاطرنشان کرد: باید جلوی انسان‌های سودجو و افراد حرفه‌ای که از ضعف‌های کنونی قانون شهرداری‌ها سوءاستفاده می‌کنند را با تدوین قوانین جامع و درست گرفت.

 

رییس هیات تخصصی عمران، شهرسازی و اسناد دیوان عدالت اداری کشور با انتقاد از تصمیمات و قانون‌های غیرقابل اجرا، گفت: در حال حاضر در برخی استان‌های کشور بیش از 40 هزار پرونده قلع بنا وجود دارد که توان اجرای احکام موجود را ندارند.

ارسال به شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط