ورود کاربران

اطلاعات

آشنایی با خدمات موسسه حقوقی

حق ستان دادآور

تماس با وکیل :          66519169

پیامک :         30004650196448

رزومه مدیر موسسه

رزومه مدیر موسسه حقوقی حق ستان دادآور

دانلود نرم افزار رایگان دادآور

دانلود نرم افزار رایگان دادآور

پرینت

ابراز نگراني ديده‌بان حقوق بشر درباره وضعيت زندانيان موادمخدر در جنوب شرق آسيا

در . ارسال به اخبار حقوقی خارجی

ديده‌بان حقوق بشر گزارش داد كه صدها هزار نفر در چين و جنوب شرق آسيا به دليل مصرف مواد مخدر در مراكزي نگهداري مي‌شوند كه ممكن است با عنوان درمان مورد شكنجه، خشونت‌هاي فيزيكي و جنسي قرار گيرند.

 

 

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديده‌بان حقوق بشر در گزارش 23 صفحه‌اي خود آورده است كه بيش از 350 هزار نفر كه به عنوان مصرف‌كننده مواد مخدر شناخته شده هستند به بهانه درمان در مراكز بازداشت در كشورهاي ويتنام، چين، كامبوج، ولائوس براي مدت زماني تا پنج سال نگهداري مي‌شوند و ممكن است هدف انواع بدرفتاري‌ها واقع شوند.

 

 

مصرف‌كنندگان مواد مخدر بسياري از اين مراكز همراه با افراد بي‌خانمان، افرادي كه از ناتواني‌هاي رواني اجتماعي رنج مي‌برند و كودكان خياباني نگهداري مي‌شوند و مجبور هستند تمرينات نظامي و شعار ياد بگيرند.

 

 

جوآمون، سرپرست حوزه سلامت و حقوق بشر در اين سازمان گفت: اين مراكز بايد فوري تعطيل شوند و به جاي آن درمان مناسب براي ترك اعتياد جايگزين شود.

 

 

وي اضافه كرد كه اين افراد اغلب عليرغم ميل‌شان در مراكز بازداشت اين چهار كشور  نگهداري مي‌شوند و در صورتي كه يك بار وارد اين مراكز شوند ديگر نمي‌توانند آن را ترك كنند اما هيچ داروي مناسب ترك اعتياد در اختيار آنها قرار نمي‌گيرد.

 

 

آژانس‌هاي بين‌المللي سلامت و كنترل مواد مخدر، از جمله دفتر جرم و مواد مخدر سازمان ملل، سازمان بهداشت جهاني و غيره تاكيد دارند كه در مراكز ترك اعتياد بايد درمان مناسب و دسترسي به لوازم بهداشتي و استرليزه فراهم باشد تا حقوق بشر و سلامت افراد تضمين شود؛ در حالي كه مراكز اين چنيني كه مصرف‌كنندگان را براي مدت زمان طولاني و بدون درمان مناسب نگهداري مي‌كنند در واقع اين استانداردها را نقض مي‌كنند.

 

 

تحقيقات در چين و ويتنام نشان مي‌دهد كه بازداشت‌شدگان به شدت در معرض خطر ابتلا به ايدز هستند.

 

 

به نقل از پايگاه اينترنتي ديده‌بان حقوق بشر، در اين مراكز حتي كودكان نيز حضور دارند كه با رفتارهاي مشابه روبرو هستند. در كشورهاي كامبوج، ويتنام، و لائوس اين كودكان مجبور به انجام كار اجباري، تمرينات نظامي هستند و در بسياري از موارد هدف انواع سوء استفاده‌هاي اخلاقي و فيزيكي قرار مي‌گيرند.

ارسال به شبکه های اجتماعی

مطالب مرتبط